Amintiri din copilărieBună, cititorule! Cu siguranţă te întrebi despre ce e vorba în pagina aceasta, ce "amintiri din copilărie"? Nu e vorba despre povestirile lui Creangă, ci ale mele, personale. Nu pot să spun că am avut o copilărie plină de evenimente extraordinare, călătorii, jucării fabuloase etc, ci doar că am avut...o copilărie! :) Am făcut din lucruri mici, lucruri mari, de o însemnătate deosebită. Mi-am petrecut verile la casa bunicilor, casă cu o curte mare, aşezată la poalele unor dulci dealuri ardelene. Mai multe detalii puteţi afla din capitolele "Tărâmul basmelor" şi "Căsuţa din aluniş". Personajele din centrul povestirilor mele le-am numit Ina şi Uca, verişoare, care evoluează din păţanie în păţanie. 
Sper, cititorule, că te-am convins să pierzi puţin din timpul tău pentru a pătrunde în câteva din amintirile mele, amintiri a unor vremuri mai colorate, cu parfum de fericire şi speranţă.


În continuare sunt "capitolele" copilăriei mele:
 
sursa foto  
sursa foto

© Textele cu poveştile, întâmplările, descrierile prezentate pe această pagină aparţin în totalitate Ceea ce gândesc, sincer, adică mie, Alexandra, şi nu pot fi preluate şi utilizate decât cu acordul meu. Utilizarea textelor de mai sus în formă directă sau prelucrate, fără precizarea sursei sau fără acordul deţinătorului (al meu) se numeşte furt intelectual şi se pedepseşte conform legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...