Contact

Pentru orice fel de întrebare, propunere sau doar de dragul de a vorbi cu mine în afara blogosferei, lăsaţi un comentariu cu întrebarea sau propunerea dvs. Pentru a-mi cere adresa de messenger, facebookul, sau orice altceva, deasemenea exprimaţi-vă printr-un comentariu. :)

Adresa Twitter a blogului:
Alledepeblog
 
Conturi:
Twitter
LastFM

7 comentarii:

 1. Alle, vrei sa facem recenzie dubla la "Agonie si extaz"? In stilul asta. Da-mi un mail la oana_1228 @ yahoo.com daca vrei. Te pup.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bunã Alle, am un site cu programe tv online, dacã doreşti sã facem schimb de link-uri îţi poţi adãuga site-ul aici : http://www.tvonlinelive.ro/parteneri/ şi v-a apãrea pe http://www.tvonlinelive.ro/ , Mulţumesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună! Te contactez pentru a te anunța că mi-am mutat blogul pe o nouă adresă, proprianaliza.blogspot.com! Aș aprecia enorm dacă m-ai trece cu noua adresă! Te aștept pe noul blog!

  RăspundețiȘtergere
 4. V-as propune sa face-ti o caseta cu dl.Basescu,incepind cu ani dinainte de 89,cu activitatea lui dupa 90 si cu toate celelalte fapte.Totodata sa aratati dece poporul il ureste atit de mult pe el si intraga lui clica,Arata-ti cum traieste poporul si cum traiesc cei care-l sustin pe Basescu.Aceste casete trebuiesc urgent celor care conduc UE si ne acuza pe noi de lovituri de stat si alte absurditati.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna, Alle!Am vrut sa te felicit pentru blogul tau(e superb:*) si sa te intreb daca iti place Gossip Girl(incepe maine si am vrut sa vad daca esti interesata sa comentam episoadele pe blogul meu, in lipsa de Pretty Little Liars).Ce spui?

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, Alle, si eu sunt mereu ocupata cu scoala.Din acest motiv, voi urmari in fiecare vineri episodul si voi scrie articolul fie imediat dupa ce il vizionez, fie in weekend.E ok asa?

  RăspundețiȘtergere
 7. Mi-ar placea sa discutam despre episodul pe care l-am vazut sau despre eventuale presupuneri legate de cine este GG s.a.m.d.Doar daca vrei, nu este obligatoriu :)
  Maine urmaresc si eu episodul si vedem ce facem:)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...