duminică, 4 noiembrie 2012

Ceao, ce faci? Caut in gunoi, brb!Albert Einstein's fear 

Si ca totul sa aiba un capac, azi am vazut pe geam, pe unul care cauta in tomberoanele pline de gunoi in timp ce vorbea la telefonul mobil. As fi vrut sa-i fac poza, dar nu credeam ca s-ar vedea prea bine...P.S. Postarea este usor exagerata, evident. Dar esentialul ramane: oamenii sunt tot mai legati de tehnologie si internet. Prea legati...

5 comentarii:

 1. Stai sa vezi peste vreo 50 de ani, n-o sa mai poata face nimic fara tehnologie (nu ma refer doar la telefoane)

  RăspundețiȘtergere
 2. Telefoanele au devenit ceva important in viata.Dar mi se pare ciudat sa mergi in excursie cu prietenii si sa stea pe telefon toata lumea.Frate,e excursie!Pe telefon pot sta si acasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Parca ne robotizam din ce in ce mai mult, din ce in ce mai dependenti de tehnologie, de internet si de tot ce-i nou. Nu mai avem viata... totul se-nvarte in jurul facebook-ului si celorlalte retele de socializare, toti avem telefoane din ce in ce mai smechere, toti ne laudam cu asta, toti vrem like-uri, toti facem publice aspecte din viata noastra care ar trebui sa fie intime.
  Trist... suntem dependenti. Nu vreau sa stiu ce-o sa se-aleaga de noi peste cativa ani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, majoritatea tineretului e dependent de smartphone. E comfortabil, super tare sa ai de toate pe telefon.. dar se poate si fara. Sa nu lasam netul si aplicatiile sa ne captiveze mai mult decat e necesar!

   Ștergere
 4. Nu stiu daca e vorba de a te lauda, apropo de ce zice Roxanna. E mai usor sa stai la masa si sa te uiti pe telefon (nu neaparat ca ai vedea ceva interesant, dar sa te ascunzi in spatele lui) decat sa incerci sa faci conversatie.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...