marți, 15 mai 2012

Scapari in muzica romaneasca de azi

Prin marea de melodii care mie nu-mi plac deloc, şi anume cele de club, porcărioarele a la Alexandra Stan, au mai supravieţuit şi nişte piese ca din vremurile bune, cu Holograf, 3 sud est, Cargo, Voltaj, Vama Veche... :)

Am încercat să fac un top al melodiilor româneşti din 2011-2012 care îmi plac:


Asta îmi dă aşa un aer de începuturile secolului :) Îmi place foarte mult şi e în stilul dintotdeauna a lui Voltaj. Apreciez trupa fiindcă s-a menţinut cam la aceeaşi valoare. Să nu uit şi de "Vara trecută" a cărei refren mi-l tot amintesc când plouă afară.
Ştiu că au dat-o ăştia la radio până o urai, dar piesa mi se pare chiar bună. Îmi place beat-ul mai mult decât versurile.
O poveste a celor care au pornit de jos, au înfruntat greul şi au ajuns undeva. Au mai fost piese, cea mai recentă şi cunoscută fiind "Tot mai sus" cu teme asemănătoare. Dar despre asta îi hip-hopul.. golani ce fac rime :P Îmi place melodia per total, e energizantă şi merge ascultată şi la bine şi la rău.Îmi place mai mult Stefan Stan decât Alex Velea aici. Îmi place cum sună vocea, are aşa un accent mai rock. :)


Îmi place. O melodie pop draguţă şi care îţi intră în cap.Nu mă omor după ea, dar merge. Îmi plac în general versurile iar melodia e ascultabilă.
E.. sensibilă aşa... nu e cea mai bună, dar merge.Îmi place vocea. Are o voce puternică care ar face valuri pe melodii rock, a la Pink sau Lady Gaga. Nu-mi prea place beatul ăla de club care îi amestecat cu un altul electrorock. Dacă lăsau piesa cu mai puţine mixaje instrumentale era mai bine. Păcat că din cauza valului de club, mulţi artişti cu potenţial (gen Andra) se pierd de dragul succesului.Guilty pleasure... Din ce a lansat în ultima vreme Inna, melodia asta mi-a plăcut mai mult.. e mai placută auzului şi parcă nu seamănă aşa mult cu restul şleahtei de cântece de club.

Mnah, cam asta e ceea ce am reuşit eu să scobesc eu prin youtube din ceea ce a fost lansat în ultima parte a anului trecut şi până acum.
Voi ce mai ascultaţi de pe la noi?

5 comentarii:

  1. Si eu m-am cam saturat de melodiile astea "de club", care suna cam la fel toate. Recunosc, imi mai plac si mie cateva dar imi tece imediat acea "placere", ca sa zic asa. Nu melodiile de club imi plac si peste ceva timp, ci melodiile bune .

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem aceleasi gusturi in materie de muzica :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...