luni, 30 aprilie 2012

Cum arată raiul pe Pământ? (pozeee)

Zilele astea tot am căutat pe net poze cu cele mai frumoase locuri de pe pământ, şi am observat că dacă dai search "paradise" pe Google imagini, ceea ce găseşti sunt poze cu locuri exotice, oceane şi mări albastre de pe la ecuator...în concluzie poze cu ape.

Oare de ce zonele astea sunt considerate "raiuri pe Pământ" şi alte locuri aşa frumoase de pe mapamond sunt uitate? Nu sunt la fel de frumoşi şi divini munţii Stâncoşi, Marele Canion sau Taj Mahalul? Căutaţi pe Google "cele mai frumoase locuri din lume" şi veţi vedea că majoritatea sunt poze cu ape...

Câteva "paradisuri" unde mi-aş dori să ajung:

http://www.cel-mai.ro/imagini/cele-mai-frumoase-locuri-din-lume/marele-zid-chineesc.jpg 

Şi acum hai să ne şi răcorim puţin :) Pentru că şi acestea sunt locuri de vis!

http://gallery.hd.org/_exhibits/places-and-sights/_more2002/_more01/Cuba-Trinidad-Caribbean-Sea-Playa-Ancon-woman-floating-on-clear-water-shadow-1-MY.jpg
 

Yummy, ce mi-ar plăcea o piscina din aia exterioară, de unde vezi oceanul :) Şi piscina asta din care te trezeşti în mare :))


Pozele sunt preluate de pe Google Imagini, nu deţin nimic. Începând cu prima poză, ele reprezintă: munţii Stâncoşi, piramidele de la Gizeh, Taj Mahalul, Marele Canion, Veneţia,  peştera de marmură din Chile, Zidul Chinezesc, Marea Barieră de Corali, Marea Caraibelor, Marina Bay Sands Casino în Singapore, Insula Bora Bora, Hotel Citta Del Mare în Sicilia (ultimele 2).

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...