marți, 3 mai 2011

Gânduri muzicale fugare

Sunt cam grăbită & obosită, am învăţat pt testul de mâine şi teza de poimâine. Ar fi trebuit să mă apuc şi de conspectul la engleză pe răspoimâine dar lenea m-a învins. Oricum sunt obosită după o zi lungă de şcoală (7 ore) în care de la a 4-a oră simţeam că mi se închid ochii de somn. M-am mai trezit când am fost ascultată la muzică şi am dat test la logică.

În fine.. lăsând problemele mele cotidiene la o parte...M-am hotărât să mai scriu deşi încă nu am un subiect conturat în minte. De exemplu am văzut pe net că ăştia s-au gândit să-l promoveze pe Marian Vasilescu (cel cu vocea foarte frumoasă de la RAT care nici n-a ajuns în finală) dându-i să cânte o piesă dance! Adică de club, cu alte cuvinte risipindu-i talentul pe melodii simple, dansante, nevaloroase. Nu e chiar aşa rea melodia, dar dacă unul cu vocea lui care poate susţine un live aproape perfect cum puţini din ţara noastră pot, merită să cânte asta

atunci e grav. Sper totuşi să reuşească să se afirme cu muzică necomercială, muzică adevărată, deşi e drept că pt unul ca el care porneşte de la nimic, e greu să se facă popular de la început îndeajuns încât să câştige ceva.
Păcat de vocea lui atât de frumoasă.

Iar acum o fază amuzantă.
Sursa: Rimel.ro
Voi cita, căci e prea amuzant stilul în care e scris.
Justin Bieber îşi vedea de treabă, era în mijlocul unui concert la Sidney când s-a trezit sub o ploaie de ouă. Se pare că printre fanii junelui s-au strecurat şi câţiva haterşi, care au trimis într-o misiune kamikaze şase ouă rămase de la Paşti. Nenorocul lor a fost că obuzele au ratat ţinta.
În tot acest timp, Justin şi-a văzut de cântare, reacţionând ca un profesionist. Adică şi-a continuat showul fără să se lase intimidat de acest atac terorist perfid.

Mă rog, nu-l urăsc pe ăsta, dar trebuie să recunosc că faza m-a amuzat de nu-i adevărat. Ce lume nebună, ce lume... =))
Şi astea poate trezesc câteva comparaţii între lumea muzicii internaţionale şi cea naţională. Mda...Nu numai la noi se întâmplă să dăm cu roşii stricate(la propriu sau la figurat) în persoanele publice ( ca să nu zic vedete că nu prea merită).
Uite că până la urmă am scos ceva din postul ăsta. Deşi ştiu că mă leg iar de muzică..dar mă preocupă căci sunt şi urechile mele în joc ;)

5 comentarii:

 1. Melodia e groaznica. Este adevarat si faptul ca el este la inceput si accepta tot ce i se ofera. Poate pe parcurs...cine stie, se ridica si el.
  Cat despre Justin Bieber... habar n-am ce sa zic. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie mi-a placut Marian Vasilescu inca din semifinalele emisiunii x(n-o mai pomenesc pt ca nu cred ca merita).

  P.S:Ce dor mi-e de un test,de o teza,de o zi de scoala...:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Lillee - Uhh ce dur :).. Dar ai dreptate, melodia nu se ridica la nivelul la care el ar putea ajunge. Atat de bine il prindeau melodiile cantate la preselectii si finale. Cel putin eu inchideam ochii si ma lasam dusa de fluiditatea vocii lui si a acordurilor melodiei.
  :)) Mda, faza e just funny =))

  fatacareaduceploaia - Si mie mi-a placut de el. Cand l-am vazut in semifinale l-am confundat cu celalalt (Valentin) si credeam ca va trece mai departe, caci stiam ca il sustine lumea. Dar m-am inselat. Oricum amandoi sunt foarte buni.
  Ce dor mi-e de o zi de vacanta complet libera in care sa uit de toate si toti...
  Fiecare cu ce-l "doare".. Adevarul este ca orice ar fi trebuie sa traim fiecare clipa si sa ne bucuram de fiecare perioada a vietii noastre. Probabil cand o sa ies de pe bancile liceului imi va fi dor de aceste zile.. desi deocamdata ma indoiesc profund.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am incercat sa postez ieri un comentariu, dar n-a mers. Nu-mi place deloc piesa, dar nah...daca asta se cere :-??.

  Cat despre Justin, I actually like him. Trezeste sentimente prea puternice in oameni pentru a putea fi ignorat :)):P.

  RăspundețiȘtergere
 5. Koko - Ahh si in mine trezeste sentimente :)) Da tot nu imi place de el.. desi recunosc ca fredonam "Never say never" ori "baby" cand imi statea in cap de nu stiu de unde cules...

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...